GODcentre start nieuwe kerk in Utrecht

De kerk GODcentre, die gevestigd is in Voorschoten en geleid wordt door pastors Arno & Vanessa van der Knaap, start vanaf januari 2021 met een nieuwe kerk in Utrecht. De visie van GODcentre is om nieuwe kerken te planten. Na de succesvolle start van GODcentre Gouda in september 2018, kwam het verlangen om een nieuwe kerk te planten in Utrecht. Vanaf eind januari 2021 start de gloednieuwe gemeente GODcentre Utrecht. Hiervoor zal vanuit GODcentre een team worden uitgezonden, dat ook richting de regio Utrecht verhuisd. 

Jonathan & Tamara Kroeske zullen als voorgangers worden uitgezonden naar deze plek, met een kernteam van totaal vijf echtparen die gaan verhuizen naar de regio Utrecht en waarvan sommigen ook zullen wisselen van baan. Een grote stap, een groot offer, maar ze gaan ook met grote blijdschap. Ieder echtpaar heeft persoonlijk van God op het hart gekregen om mee te gaan bouwen aan de nieuwe kerk. Ontzettend bijzonder. Ze laten namelijk ook veel achter. Hun (kerk)familie, vrienden en hun bekende omgeving. Toch hebben ze ontzettend veel zin in het avontuur: 

“Wanneer je vervolgens ziet hoe God alles leidt, niet alleen voor ons, maar ook voor het hele team dat mee gaat, dan wordt je alleen maar enthousiaster voor wat Hij in Utrecht gaat doen.”

Jonathan & Tamara: “Wij wisten dat wij op een dag vanuit GODcentre zouden worden uitgezonden, maar we wisten nog niet waar naar toe. Toen de vraag kwam of wij naar Utrecht wilden gaan, hebben we hier natuurlijk voor gebeden en over gepraat en al gauw kwam er vrede en blijdschap over deze nieuwe stap. Wanneer je vervolgens ziet hoe God alles leidt, niet alleen voor ons, maar ook voor het hele team dat mee gaat, dan word je alleen maar enthousiaster voor wat Hij in Utrecht gaat doen.”

Eerste dienst
De eerste dienst van GODcentre Utrecht zal worden gehouden op zondag 31 januari 2021. De samenkomsten zullen worden gehouden in de aula van de evangelische middelbare school de Passie. Deze ligt in de wijk Lunetten, op loopafstand van het station.

Op donderdag 12 november zal er een Interest Meeting gehouden worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe kerk.

Voor meer informatie en aanmelden voor de Interest Meeting kun je terecht op www.godcentreutrecht.nl

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen