‘Gods liefde was voelbaar’, Biesbosch vol met honderden christenen die Jezus aanbaden op Koningsdag

De openluchtdienst in de Biesbosch in Dordrecht die spontaan door een groep bedieningen werd opgepakt, is een daverend succes geworden. Honderden mensen kwamen erop af en mensen werden echt geraakt, vertelt organisator Miranda Kleijweg-de Groote. “Ze vonden het fantastisch.”

“De plek waar we waren was echt gezegend. We voelden aan het begin van de dag al dat God echt aanwezig zou zijn op het event.” Dat bleek tijdens het event ook duidelijk het geval, omdat mensen God van dichtbij ervoeren. Ze stonden vijf meter uit elkaar, door middel van hartjes die in het veld werden geplaatst.

“Ik heb zelf ook mijn getuigenis gedeeld, over hoe ik twee jaar geleden radicaal tot bekering ben gekomen. Tijdens deze speech merkte ik hoe God het overnam. Ik gaf de boodschap mee: ‘Ga liefde verspreiden in je buurt, ga je buurman helpen. Laat hen zien dat God werkelijk leeft.'”

Spreker Joey van den Akker sprak hier ook over. Halverwege zijn preek riep hij de menigte op om even tijd te nemen om Jezus te aanbidden. Toen ging iedereen knielen op het veld. “Dat was zo mooi!”

Reacties
De reacties van de mensen waren ook hartverwarmend, zegt Miranda. “Mensen vonden het zo mooi. Ze vroegen meteen: ‘Wanneer ga je het weer doen?'” Er was ook een Amerikaanse schoolbus waarin je privé met mensen kon praten of bidden. “Hier was echt grote behoefte aan.”

Er komt snel een vervolg, zegt Miranda. “Misschien al met Pinksteren.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen