Openbaring uit Romeinen 8 doorbreekt hardnekkige drugsverslaving van vrouw

Gods openbaring uit Romeinen 8 verbrak de drugsverslaving van een vrouw die er al heel lang mee worstelde.”Ik ontdekte dat ik het gewoon niet kon uit eigen kracht.”

Bobbi Kumari, de oprichter van Living In Light, vertelt hoe een enkele openbaring van God haar bevrijdde van een drugsverslaving. Terwijl ze nog steeds drugsverslaafd was, werd ze christen, maar ze vond het saai. Ondanks dat ze wilde loskomen van haar verslaving en zondige levensstijl, had ze voortdurend het idee dat ze tekort schoot tegenover God en Zijn genade niet verdiende.

Ze worstelde lang met haar verslaving om het goed te maken met de Heer, maar het werkte gewoon niet. “Ik wilde rechtvaardig zijn, ik wilde heilig zijn, ik wilde een beter leven, ik wilde niet naar de hel gaan, ik wilde doen wat Jezus van me vroeg. Maar ik ontdekte dat ik het in mijn eigen kracht gewoon niet kon doen”, vertelt ze.

Drugsverslaving
Toen leidde God haar op een dag naar Romeinen 8 en gaf Bobbi een openbaring. Die openbaring deed haar begrijpen wat Jezus voor haar deed aan het kruis. “In het eerste vers staat dat er geen veroordeling is voor degenen die in Christus zijn”, zei Bobbi. “Omdat Jezus de prijs al heeft betaald. Het is wat Jezus deed aan het kruis, het is wie Hij is wat me toe zal rusten om echt vrij te blijven.”

Nadat ze die openbaring van God had ontvangen, brak haar verslaving zomaar van haar af, zonder dat ze er veel moeite voor had gedaan. Jezus brak haar verslaving door voor haar aan het kruis te sterven!

Vandaag bedient ze nu degenen die van hetzelfde pad komen als zij. “Nodig Jezus uit in je proces”, zei Bobbi tegen degenen die nog steeds met verslaving worstelen. “Wat Hij voor je heeft gedaan en wie Hij is, zal elke keten in je leven verbreken.”

Lees hier het Engelse artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen