Gods woord voor jou vandaag: door zijn striemen ben je genezen

Vers van vandaag

“Maar om onze overtredingen werd hij doorboord, om onze ongerechtigheden werd hij verbrijzeld; de straf die ons vrede bracht was op hem, en door zijn wonden zijn we genezen.” Jesaja 53:5

Overdenking van vandaag

Het was niet Gods oorspronkelijke plan dat de aarde onderhevig is aan dood en ziekte. Het kwam pas toen de zonde binnenkwam. Maar, er is hoop.

Christus kwam en droeg alle lijden en straf, zodat wij er niet langer onder lijden. De prachtige uitwisseling die aan het kruis plaatsvond, omvatte niet alleen de verlossing van of zonden, maar ook van onze fysieke pijn. Toen Jezus hier nog was, liet Hij zien hoe in Zijn Naam ziekten en kwalen verdwenen. Zijn discipelen volgden in Zijn voetsporen en deden meer verbazingwekkende dingen.

De wonderen zijn nog steeds beschikbaar vandaag. Het hield niet op tijdens hun tijd. Vanwege de overwinning van Christus kunnen we ziekten uit ons lichaam bestraffen in Jezus’ naam! Zijn kracht manifesteert zich vandaag nog steeds. Hij is dezelfde gisteren, vandaag en voor altijd.

Dus ga door en oefen je identiteit als een volgeling van Christus. Ontvang de genezing die Jezus betaalde door Zijn wonden.

Lees hier het oorspronkelijk artikel op GOD TV

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen