Gods woord voor jou vandaag: je bent vergeven, geliefd en uitverkoren

Vers van vandaag

Johannes 8:36: “Dus als de Zoon u vrijmaakt, zult u werkelijk vrij zijn.”

Overdenking van vandaag

Vandaag wil God dat je stopt met leven in schuld en angst. Hij noemt je geliefd, uitverkoren en Zijn kind. Je bent vergeven en vrij.

Schuld is de ultieme dief van vreugde. Het leidt je naar een leven vol onzekerheden, pijn en angst. Het belemmert je om de echte vrijheid te ervaren die God wil dat je hebt. Het weerhoudt je ervan om Gods beloften en grotere plannen voor je leven te zien. En dit is hoe satan wil dat je leeft. De vijand wil niet dat je vreugde ervaart en wil je meesleuren. Maar God wil niet dat dat gebeurt. Dus kies er vandaag voor om te geloven dat Jezus je heeft bevrijd. Je hebt het volste recht om in vrijheid te leven zoals God wil dat je bent, want je bent al vergeven en vrij.

God noemt je geliefd, zelfs als je denkt dat je niet geliefd bent. Hij noemt je uitverkoren, zelfs als je denkt dat je altijd over het hoofd wordt gezien. Hij noemt je Zijn eigen kind, zelfs als je denkt dat je het niet verdient. Onthoud altijd dat Zijn liefde voor jou nooit zal veranderen.

Reacties

 1. Zeker, als je oprecht, na zonde belijden en aanvaarding van het offer van Yeshua, tot bekering bent gekomen, dan is Zijn inwoning je basis.
  Voorwaarde is dan vervolgens groei in die relatie , als een rank aan de Wijnstok, waar door je vrucht draagt in het doen van Zijn geboden, in Zijn kracht.
  Zie Joh. 14:21
  Shabbath shalom
  Ben Kok (Joods-chr. pastor)
  tora-Yeshua.nl

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen