Gods woord voor jou vandaag: Je leeft het gebed dat je vroeger bad

Vers van vandaag

‘Dan zul je me aanroepen en tot me komen bidden, en ik zal naar je luisteren. Je zult me ​​zoeken en vinden als je me met heel je hart zoekt.” Jeremia 29:12-13

Overdenking van vandaag

Als je je vandaag somber en ontmoedigd voelt, herinner jezelf er dan aan dat je momenteel het gebed leeft dat je vroeger bad.

Weet je nog de nachten waarin je tot God riep om een ​​doorbraak? Nu beleef je het. Of de verzoening waarvoor je zelfs je vrienden hebt gevraagd om mee bidden? Nu geniet je ervan. Hoe zit het met de zegeningen die je eerder hebt ontvangen dan verwacht?

“Als je het moeilijk vindt om God te danken denk dan aan de dingen waar je eerder voor hebt gebeden, waar je nu al van geniet”

Soms hebben we de neiging om op het negatieve te concentreren en de alles overtreffende goedheid van God te vergeten. Maar God zegt je vandaag dat je je ogen moet richten op wat het meest belangrijk is – Hem. Hij verdient onze aanbidding en lof. Als je het moeilijk vindt om God te danken, denk dan aan de dingen waar je eerder voor hebt gebeden, waar je nu al van geniet.

We zouden nooit geen reden moeten hebben om God te danken. Het zegenen van Zijn Naam is erg belangrijk omdat het de leugens verslaat over onze situatie. Het leert ons nederig te zijn en meer op Hem te vertrouwen. Omdat Hij eerder trouw is geweest, zal Hij het zeker opnieuw doen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen