Gods Woord voor jou vandaag: vergeet nooit hoe ver je bent gekomen

Vers van vandaag

“De HEERE is mijn kracht en mijn schild; op Hem heeft mijn hart vertrouwd en ik ben geholpen. Daarom springt mijn hart op van vreugde en zal ik Hem met mijn lied loven. De HEERE is hun kracht, Hij is de kracht achter de overwinningen van Zijn gezalfde.” -Psalm 28:7-8 (HSV)

Boodschap van vandaag

Vergeet nooit hoe ver je bent gekomen. Alles wat je al hebt doorstaan. Al die ochtenden dat je uit bed kwam, hoe moeilijk het ook was. Iedere keer dat je doorging, zelfs als je voelde dat je het niet kon. Al die keren dat je wilde opgeven, maar God je kracht gaf voor de dag en een weg maakte waar je geen weg zag. Het lijkt wel of God gespecialiseerd is in moeilijke situaties.

God is op alles bedacht, we hoeven ons dus geen zorgen te maken. In schijnbaar hopeloze situaties waarin we geen uitweg kunnen zien, werkt Gods kracht het beste. Het is in die tijden, wanneer we aan het einde van onszelf komen, wanneer we weten dat we niet afhankelijk kunnen zijn van onze eigen capaciteiten, dat we worden herinnerd dat we volledig op Hem kunnen vertrouwen. God heeft ons door elke storm heen gedragen en ons tegen alle vlammen van tegenspoed beschermd en ons naar de overwinning gebracht.

Lees hier het originele artikel op God TV.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen