Golfer Stewart Cink geeft Jezus Christus de eer na de overwinning in de PGA Tour

Afgelopen zondag won Stewart Cink in de PGA Tour, een prestigieuze tour voor golfprofessionals in de VS. In een interview na de overwinning van de 47-jarige golfer dankte hij God voor de overwinning en vertelde dat zijn vrede en vreugde voortkomen uit zijn geloof in Jezus Christus.

“Als familie ervaren we een sterke vrede en vreugde die niet ligt in de omstandigheden, zoals deze overwinning. Het is gefundeerd op ons geloof in Jezus Christus, de Eigenaar van mijn leven”, vertelt Stewart.

“En het stelt me ​​in staat om me vredig en vrolijk te voelen, zelfs als de golfbal niet de richting opgaat die ik graag wil. Ik zoek geen vrede en vreugde bij golf, omdat ik weet dat ik er nooit op kan vertrouwen om dat soort vrede en vreugde te behouden waarnaar ik op zoek ben. En het is een te laag doelwit.”

Vreugde
“De vreugde en rust die ik voel op de golfbaan – het komt voort uit iets heel anders dan golf, en golf heeft er toevallig baat bij”, zei hij. “Maar golf is niet het einddoel voor mij. Ik hou van spelen en winnen. En zo’n week is gewoon geweldig, maar de rust en vreugde die we ervaren is voor iedereen beschikbaar en dat is iets waar je niet – gelet op de omstandigheden – op hoeft te wachten. Het is er als je ervoor kiest.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen