Groeiende Bijbelschool presenteert eindproductie

Vrijdagavond 22 januari organiseren de studenten van Best Life College hun Final Event. Het event is gratis toegankelijk via een online livestream, start om 19:00 uur en duurt circa anderhalf uur.  

Final Event 

Het vijfde seizoen van Best Life College is bijna ten einde. Vijf maanden lang werkten de vijftien studenten samen aan hun Final Event. Voor deze eindproductie zijn de studenten samen verantwoordelijk. De studenten uit Utrecht en omgeving laten zien wat hen inspireert aan de hand van de kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan in het lesprogramma. Van theaterproductie tot spreekvaardigheid, Bijbelkennis, teamwork en songwriting, alles komt tot uiting bij de teamproductie van het Final Event in de Jacobuskerk in Utrecht Zuilen. Bekijk hier het promofilmpje via Instagram. 

Afterprogramma 

Voor belangstellenden in Best Life College is er na afloop van het Final Event een online afterprogramma. Dit bestaat onder andere uit een introductie over Best Life College en een live Q&A, waar alle vragen over College gesteld kunnen worden. Het afterprogramma start direct na het Final Event via Zoom. 

Over Best Life College 

Best Life College is een op maat gesneden opleiding met nadruk op persoonlijke begeleiding en coaching. Naast het vaste docententeam van Best Life Church, waar de bijbelschool onderdeel van vormt, zijn gastdocenten uit binnen- en buitenland betrokken bij deze Bijbelschool, zoals evangelist Jan Zijlstra, de voorzitter van Australië’s grootste Bijbelschool, Alphacrucis Michael Murphy en stafleden van Hillsong Europe. Naast onderwijs is er veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden en teamwork. 

Studenten die de opleiding hebben gevolgd zijn zeer enthousiast: 

‘Best Life College is een confronterende reis die de basisbouwstenen van Jezus nog dieper in jou legt.’ Miryam 

‘Door Best Life College heb ik God beter leren kennen, heb ik Zijn stem beter leren verstaan en Zijn plan voor mijn leven mogen ontdekken.’ Pim 

‘Best Life College is uitdagend en brengt je naar het next level in je relatie met God.’ Denise 

Keuze uit drie ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track 

Ministry Track 

De Ministry Track is de pastorale stroming met de nadruk op teamwork. Het ondersteunt geestelijke groei en faciliteert talentenontwikkeing door bezig te gaan met de levensbrengende principes van de Bijbel. Het doel van deze studierichting is om anderen te dienen vanuit een diepe kennis van de goedheid van God, bijvoorbeeld als life coach. Onderwerpen hierin zijn o.a. gracious living, vruchtdragen, functioneren in een missionaire kerk, luistervaardigheid en leiderschap door vermenigvuldiging. 

Worship Track 

De Worship Track traint studenten in een levensstijl van aanbidding en helpt hen om hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze met nieuwe skills en tools deel kunnen nemen aan muziekteams of deze kunnen leiden. De track is snel uitgegroeid tot een groot succes, onder begeleiding van docenten met conservatoriumopleiding en singer-songwriter Deborah van de Kamp. Voor de studenten bestaat de optie om bij hen privélessen te nemen. Best Life Church beschikt over een eigen muziekstudio en heeft inmiddels haar eerste eigen album ‘DARE Worship’ uitgegeven.  

Creative Track 

In 2018 is Best Life College met een Creative Track gestart om studenten te leren hoe ze met hun creativiteit God kunnen aanbidden. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen. Dit is een unicum in Nederland. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij veel productie-ervaring heeft met t.v.-programma’s, video’s, het genoemde DARE album, veel grote events en internationale conferenties, bruiloften, fotoshoots, toneel, dans en nog veel meer. Er zijn altijd deskundigen bij de hand om met raad en daad te assisteren.

We geloven dat tijd apart zetten om Gods Woord te bestuderen en Zijn plan voor je leven verder te ontdekken, iets is wat je leven voorgoed kan veranderen. Het Final Event en het afterprogramma kunnen een waardevolle indruk geven van hoe we daar bij Best Life College invulling aan geven. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website www.bestlifecollege.nl.  

Best Life College is onderdeel van Best Life Church, een bloeiende moderne kerk in Utrecht waar veel jongeren op af komen. Best Life Church heeft iedere zondag diensten om 9:30, 11:00, 12:30 en 19:00 die ook online toegankelijk zijn via Youtube. Ook komen we iedere woensdagavond in kleine groepjes samen met onze connectgroepen. Wees van harte welkom bij een van deze samenkomsten!  

Links 

Final Event Livestream via Youtube: https://youtu.be/FRGZGO-U_U4  

Promotiefilmpje via Instagram: https://www.instagram.com/tv/CJyXJANpfG0/?utm_source=ig_web_copy_link   

Best Life College: http://www.bestlifecollege.nl    

Best Life Church livestream: https://www.youtube.com/user/BestLifeChurch  

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen