Groningse Vredekerk doopt 17 mensen: ‘Jezus is mijn Redder en Geneesheer’

Afgelopen zondag werden in de EC Vredekerk Hoogezand zeventien mensen gedoopt. De Groningse gemeente groeit en bloeit al langere tijd, vertelt een van de voorgangers, Willem Ostra. “We zien al een tijd steeds meer mensen met honger naar meer van Gods Geest naar de diensten toe komen. We gaan er zelf ook op uit om onze omgeving te bereiken met het evangelie en hebben een aantal maanden terug een genezingsweekend gehad.”

Afgelopen zondag stonden er tien mensen op de lijst om zich te laten dopen. Maar na een krachtig woord over de doop gaven zeven mensen hun leven aan Jezus en werden direct gedoopt. “Daarna baden we voor de vervulling met de Heilige Geest en werden mensen zichtbaar vervuld met de Geest.”

Tijdens de dienst konden mensen ook hun getuigenissen delen. Zo vertelt Mathilde: “Twee weken geleden heb ik mijn leven aan Jezus gegeven en daarom wil ik me laten dopen.” Sanne ‘wil niet langer slaaf zijn van zichzelf en van de zonde, maar ze wil Jezus volgen.’

Indrukwekkend was ook toen Angelo zijn verhaal deelde. “Ik wil mijn oude leven achter me laten en Jezus volgen, mijn Redder en Geneesheer. Ik wil sorry zeggen tegen alle mensen tegen wie ik in mijn leven lelijk heb gedaan. Ik heb nooit een vaderfiguur gehad die me het juiste pad op stuurde, maar nu wel. Mijn identiteit is hersteld.”

Bekijk hier alle getuigenissen en de hele doopdienst:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen