Heb je een geest van een wees of de geest van een zoon?

Er is een hardnekkiger virus op dit moment, met hardnekkigere gevolgen, dan het coronavirus! Dat is het handelen naar de geest van een wees. Ik geloof dat alle emotionele, fysieke en spirituele kwalen van de samenleving te herleiden zijn tot mensen die zich vervreemd voelen van God en hun biologische vaders.

Weeskinderen hebben het moeilijk om contact te maken met hun echtgenoten, kinderen, mensen met spiritueel gezag en toezichthouders, en hebben moeite om zichzelf te accepteren en lief te hebben. Er zijn momenteel miljoenen opgesloten mannen die levens van geweld en rebellie uitvoeren omdat hun aardse vaders hen in de steek hebben gelaten!

“Weeskinderen hebben het moeilijk om contact te maken met hun echtgenoten, kinderen, mensen met spiritueel gezag en toezichthouders, en hebben moeite om zichzelf te accepteren en lief te hebben.”

Er zijn kerken gevuld met voorgangers en leiders die mensen gebruiken, en relaties vernietigen, omdat ze gedreven zijn om te slagen. Waarom? Omdat ze de bevestiging van een vader nodig hebben. Wat een gat is dat! Het is te groot om het succes van de bediening of prestaties mee te kunnen vullen!

Liefde van de Vader
De enige manier om deze ‘wees-geest’ te verbreken, is dat mensen vervuld worden met een gevoel van de liefde van de Vader voor hen in Christus, waardoor ze dan volwassen zonen kunnen worden. Die God dienen uit kennis van Zijn onverdiende genade, in plaats van te proberen de Vaders liefde door prestatie te verdienen.

De ‘wees-geest’ is vandaag misschien wel de grootste vloek op aarde. Er zullen geestelijke ouders met grote geestelijke diepgang en autoriteit nodig zijn om deze vloek te doorbreken en om te keren in een ​​generatiezegen. Alleen wanneer een persoon wordt genezen van vaderloosheid door de liefde van God, wordt de ‘wees-geest’ verbroken. Zo kunnen ze het proces van het betreden van volwassen zoonschap beginnen.

Zoonschap is zo belangrijk dat de hele schepping momenteel schreeuwt om de manifestatie van de volwassen zonen van God (Romeinen 8:19)!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen