Heilige Geest neemt bruiloft over op krachtige wijze

In een video die viraal ging, nam de Heilige Geest het op de bruiloft krachtig over tijdens de aanbidding van het christelijke paar, zo meldt GODTV. De video is al bijna een half miljoen keer bekeken.

Een bruiloft is een uniek moment om te vieren dat twee mensen één worden voor de aanwezigheid van God. Daarom was het belangrijk voor Jackie en Michael om hun huwelijksceremonie te beginnen door Gods aanwezigheid in hun midden te verwelkomen en te erkennen.

Terwijl ze ‘Build My Life’ zongen, aanbaden de bruid en bruidegom God innig. Zowel de bruid als de bruidegom staken hun handen vol ontzag naar Hem op. Zelfs de bruidsjonkers braken uit in intieme aanbidding. De aanwezigheid van de Heilige Geest is tastbaar in de video.

In één van de vele reacties valt te lezen: “Dit is zo ontroerend. De bruidegom heeft een aantal goede broers in Christus. Ze staan ​​in brand voor de Heer. Ik kan niet wachten om te zien hoe God hun leven zal gebruiken en hen zal verheffen om anderen te zegenen. Verbazingwekkend! Amen!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen