Herman Boon organiseert vasten voorafgaand aan de verkiezingen; roept elke christen op mee te doen

Van 12-14 maart organiseert Herman Boon drie dagen van vasten voorafgaand aan de verkiezingen in maart onder de naam: ‘Bid Vast Stem’. Iedereen is vrij om zich aan te melden en thuis mee te vasten.

In een aankondiging op facebook legt Herman uit waarom vasten voorafgaand aan de verkiezingen zo essentieel is. Zo opent hij: “17 maart zijn de verkiezingen en wij als christenen kunnen geweldige invloed hebben op de verkiezingen. Daarom wil ik ook elke christen oproepen om te gaan meedoen met drie dagen bidden en vasten.”

“Wij als christenen kunnen geweldige invloed hebben op de verkiezingen”

Hij vervolgt: “Het is een Esther vasten. En waarom een Esther vasten? Esther wist ook door haar bidden en vasten de toekomst van een volk compleet te veranderen ten goede. Dat kunnen wij ook! Als wij christenen massaal gaan bidden dan kan God zijn werk doen en dan kunnen de juiste mensen op de juiste plek gaan komen. Ik wil echt tegen elke christen zeggen: bid, vast en stem.”

Tijdens het bidden & vasten ontvang je dagelijkse input om je dagen goed in te delen. Daarnaast zijn er dagelijks online sessies met een band, onderwijs en gebed. Aanmelden kan via deze link: https://biddenenvasten.nl/bidvaststem/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen