Hier kunnen we niet genoeg van hebben: Jezus, het verlangen van ons hart

“Ik wil Christus leren kennen – ja, de kracht van Zijn opstanding en deelname aan Zijn lijden kennen, zoals Hij worden in Zijn dood.” Filippenzen 3:10

Tekst: Christa Gomez

Paulus, de apostel van Jezus, zat in de gevangenis op het moment dat hij zijn brief aan de Filippenzen schreef. Hij diende de kerk al meer dan tien jaar. En tijdens zijn tijd in de bediening heeft hij tekenen en wonderen, buitengewone genezingen, wonderen, bovennatuurlijke voorzieningen en redding meegemaakt. Maar na al zijn ontmoetingen verklaarde hij nog steeds in Filippenzen 3:10: Ik wil Christus kennen.'”

Na al zijn ervaringen kunnen we zeker zeggen dat Paulus Jezus al kende. Maar dit was niet het geval. De apostel heeft nog steeds een verlangen om Jezus te leren kennen, wat aangeeft dat we nooit genoeg kunnen krijgen van onze Heer en Redder. Hem kennen is oneindig en we kunnen nooit genoegen nemen met het kennisniveau dat we vandaag over Hem hebben. Omdat er nog meer is.

Dus als je je een beetje droog voelt van je zoektocht naar Jezus, als je een beetje vertrouwd bent met Hem, vraag God dan om je hart en zintuigen te vernieuwen. Sta Hem toe om je liefde voor Jezus op te frissen, aangezien Hij onze Eerste Liefde is. Er is meer in Hem! 

Dit artikel is geschreven door Christa Gomez van Godtv.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen