‘Hij hield van zijn familie en van zijn Heer Jezus’: politieagent één van de tien slachtoffers schietpartij Colorado

De schietpartij begon op de parkeerplaats van supermarkt King Soopers. Een eenzame schutter schoot om zich heen op verbijsterde klanten, die renden voor hun veiligheid.

Ongeveer een uur later arresteerde de politie de man; een bebloede shirtloze man. De politie arresteerde de verdachte, maar maakte zijn naam of een mogelijk motief voor de schietpartij niet bekend.

Eén officier die stierf was de 51-jarige Eric Talley, een 11-jarige veteraan van de politie van Boulder. “Er zijn tien dodelijke slachtoffers ter plaatse, waaronder één van onze agenten Eric Talley, die sinds 2010 bij de politie van Boulder zit”, zei politiechef Maris Herold.

“Hij was een vrome christen, hij moest een busje voor vijftien passagiers kopen om al zijn kinderen rond te slepen, en hij was de aardigste man ter wereld.”

“Mijn hart gaat uit naar de slachtoffers van dit incident en ik ben dankbaar voor de politieagenten die hebben gereageerd,” voegde Herold eraan toe, terwijl hij Talley’s acties “heroïsch” noemde terwijl hij de tranen bedwong. “Het spijt me zo van het verlies van agent Talley.”

Jezus Christus
Agent Talley, die als eerste ter plaatse was, had zeven kinderen, zei zijn vader Homer Talley. “Hij hield vooral van zijn gezin en van zijn Heer Jezus Christus”, voegde hij eraan toe.

Jeremy Herko, die zichzelf omschreef als een vriend van Talley, schreef op Facebook: “Hij was een vrome christen, hij moest een busje voor vijftien passagiers kopen om al zijn kinderen rond te slepen, en hij was de aardigste man ter wereld. Ik ken hem sinds we samen naar de academie gingen, en we praatten de hele tijd. Houd alsjeblieft zijn vrouw en kinderen in gedachten.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen