Hillsong London terug naar Nederland voor 3 concerten in juni 2022

Ze waren een van de laatste buitenlandse artiesten die in ons land optraden voordat de pandemie toesloeg. En ze zijn een van de eerste buitenlandse artiesten die een tour in ons land onderneemt nu concerten weer mogelijk zijn. Dat zegt veel over de verbondenheid die Hillsong London voelt met Nederland. De groep keert terug voor optredens in Veenendaal (16 juni) en Rotterdam (17 juni) en op 18 juni is ze van de partij op het Zion festival in Emmen. Kaarten voor deze tourdata zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl.

Het team van Hillsong London weet het als geen ander: aanbidding verbindt – dwars door landsgrenzen en culturen heen. Waar het gezelschap ooit begon als onderdeel van Hillsong in de Britse hoofdstad, werd haar muziek door heel Europa omarmd. Ook in Nederland, waar de groep een paar jaar geleden nog op de Pinksterconferentie van Opwekking speelde en vlak voor de pandemie meerdere aanbiddingsavonden verspreid over het land leidde. Voor deze gepassioneerde groep aanbidders is er geen Brexit.

Hillsong London brengt mensen bij elkaar met een duidelijk doel: God groot maken met doorleefde songs. Het team, in Londen onder leiding van Reuben Morgan, bracht eerder al albums uit als ‘Shout God’s Fame’, ‘Jesus Is’ en ‘Hail To The King’, maar werkte ook mee aan Hillsong Worship albums als ‘A Beautiful Exchange’ en ‘Glorious Ruins’. Het treedt buiten Engeland in verschillende samenstellingen op. Een avond met Hillsong London betekent daarom niet alleen liederen zingen van die albums, maar ook songs als ‘I Give You My Heart’, ‘Cornerstone’ en ‘Mighty To Save’. Eén ding staat in ieder geval al vast: Hillsong London staat te popelen om de draad weer op te pakken in Nederland. Mis het niet!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen