Hoe Arian God weer terug vond na een lange reis

In een video op Xpedition Glory doet Arian zijn verhaal. Arian werd christelijk opgevoed maar wilde er zo graag “bij horen” dat hij vervalt in een ander leven, waarin hij zich telkens probeert te bewijzen. Totdat hij op een dag een bijzondere ontmoeting met God heeft.

Arian: “Toen ik tiener werd kreeg ik meer problemen, ik ging blowen om stoer te doen, ging veel uit met veel drankgebruik en ben uiteindelijk zelfs gestopt met school. Dat leven van stoer doen vond ik zo belangrijk en het gaf me zoveel erkenning.”

Op het moment dat Arian een meisje leert kennen op een vakantie in Oostenrijk, besluit hij zelfs daarheen te verhuizen. Weer om zichzelf te bewijzen en erkenning te krijgen.

“Huilend riep ik naar god: waarom helpt U mij niet?”

Arian: “Ik heb daar ongeveer 5 jaar gewoond en het heeft ontzettend veel met me gedaan, ik heb daar veel eenzaamheid gekend. Na een aantal jaar, toen ik weer eens enorme ruzie had met mijn vriendin, ben ik het bos in gegaan met een fles alcohol en riep huilend naar God: Waarom helpt U mij niet?”

“Op een dag luisterde ik een nummer van Casting Crowns en God sprak door het lied heen. Tijdens de zin: “I’m with You” was het alsof God dat tot mij sprak. Wat mij zo raakte was dat God ineens hier was, naast mij was en dat hij een relatie met mij wil. Dat was voor mij de grootste schat.”

Bekijk hier de bijzondere getuigenis van Arian:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen