Hoe Emmy groeide in haar geloof nadat ze God ontmoette in een Kerstdienst

Toen Emmy Oudhoff op haar vijftiende geraakt werd door Gods liefde tijdens een Kerstdienst, wist ze dat dit haar leven zou veranderen. Veel onderwijs, Bijbelverhalen en christelijke termen zijn voor mensen die in de kerk opgegroeid zijn vanzelfsprekend, maar voor Emmy begon haar wandel met God pas sinds die ene Kerstdienst. 

Vragen begonnen in haar op te komen, zoals: Wat is het evangelie eigenlijk? Wat is bekering? Hoe word ik vervuld met de Heilige Geest? Waarom zou ik me laten dopen? Hoe bid ik? Hoe lees ik de Bijbel? Is het nodig om naar een kerk te gaan? Hoe zit het met mijn toekomst? Naast de ‘theoretische’ antwoorden op deze vragen was de belangrijkste vraag bij al deze onderwerpen: Hoe werkt het? Hoe pas ik het toe in mijn leven?  

Basics
Inmiddels bijna 15 jaar verder sprak God tot haar hart om filmpjes op te nemen met basics van het geloof in begrijpelijke taal: Mijn volgende stap. Filmpjes die voor iedereen te begrijpen en vooral praktisch toe te passen zijn. Er is ontzettend veel onderwijs over allerlei onderwerpen, maar uiteindelijk zit er kracht in de eenvoud van het evangelie. Basics die onze levens daadwerkelijk kunnen veranderen. 

Herken jij jezelf of iemand anders in je omgeving in dezelfde geloofsvragen als Emmy? Kijk dan naar deze filmpjes van Mijn volgende stap en deel ze!

9 filmpjes Mijn volgende Stap

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen