Hoe Joodse Amir Tsarfati kijkt naar de uitgebroken rellen in Nederland

De bekende Joodse Bijbelleraar Amir Tsarfati reageert in een Facebook-video op de rellen die uitgebroken zijn in diverse Nederlandse steden. Hij stelt dat dit apocalyptische beelden zijn.

De rellen in Nederland zijn wereldnieuws geworden en zo is het ook veel christelijke leiders niet ontgaan. Waaronder Tsarfati. Hij vertelt. “Ik zag op het nieuws voorbijkomen hoe er rellen uitbraken in Amsterdam, Eindhoven en in Den Haag. Rellen vanwege de lockdown. Veel van de relschoppers zijn afkomstig uit het Midden-Oosten.”

“Weet je waarom ik hierover vertel? Omdat er veel chaos is in de wereld. Het Midden-Oosten is in chaos, in Europa gaat het er nu ook chaotisch aan toe. In Davos wordt hard gewerkt aan The Great Reset – een nieuw economisch systeem. Dit systeem is gefundeerd op het socialisme. Ondertussen wordt de wereld meer wanhopig en chaotisch.”

Antichrist
“Ik heb altijd gezegd dat de antichrist zal oprijzen in Europa. Het zal op een moment komen dat de bevolking wanhopig is. Dan zal de antichrist degene zijn die ‘heilige vrede’ brengt. Hij zal omarmd worden.”

“Terwijl de wereld chaotisch wordt en naar een einde gaat, neemt de chaos toe. Laten we sterk blijven en ons leven bouwen op het Woord van de Heer. Terwijl het einde dichterbij komt.”

Hij besluit: “Jezus zegt in Johannes 16:33: ‘Jullie zullen in de wereld vervolging hebben, maar houd goede moed, want Ik heb de wereld overwonnen.'”

Klik hier om de video te bekijken.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen