Hollywood-actrice verlaat superheldenserie ‘Black Lightning’- om God te volgen

Hollywood-actrice China Anne McClain van ‘Black Lightning’ vertelt dat ze de show verlaat om Gods leiding te volgen, ook al betekent dit dat ze de rest van haar leven ‘van een paar cent en een dubbeltje moet leven’ om Gods werk te doen.

Op 22 november deelde de actrice op Instagram dat seizoen vier van haar superheldenserie haar laatste seizoen zou zijn. Hoewel ze de geruchten bevestigde dat de show op het punt staat te worden geannuleerd, wees ze erop dat, zelfs als de show zou doorgaan, het nog steeds haar laatste act zou zijn.

“Dit alles is een illusie. Het is een illusie. Voor wat deze branche is en alles waar mensen naar kijken en eer geven, het is niet belangrijk”, zei ze in een lange Instagram-post.

“God ontroert me op meer dan één manier dan alleen deze show. Het is groter dan alleen deze show. Ik doe nu Gods werk en ik doe niets anders. Ik ga het gewoon ronduit zeggen”, benadrukte de actrice.

Hollywood verlaten om God te volgen
China vertelde ook hoe de pandemie haar in een dergelijk perspectief heeft gebracht. En ze heeft besloten Hollywood te verlaten om Gods werk te doen.

“Ik ga niet weg omdat ik hier een vreselijke tijd heb gehad”, zei de inwoner van Georgia.

“Maar ik doe nu Gods werk en dat is alles wat ik doe. Ik weet niet waarom ik eerder mijn tijd verspilde.”

“Mensen die mij kennen, weten waarom ik de beslissingen neem die ik neem. Ze weten ook dat ik nooit bewust iemand pijn doe of iemand negatief beïnvloed. Maar ik doe nu Gods werk en dat is alles wat ik doe. Ik weet niet waarom ik eerder mijn tijd verspilde.”

God volgen
Toen deelde ze haar verlangen om God te volgen, zelfs als dat betekent dat ze alles achter zich moest laten. Terwijl ze in tranen is, verklaart ze: “Als Hij roept, ga ik volgen. Het kan me niet schelen waar Hij me heen leidt, het kan me niet schelen of het midden in Timboektoe is, ergens waar ik de rest van mijn leven van een paar centen en een dubbeltje moet leven terwijl mijn familie zendingswerk doet, ik zou alles hiervan achterlaten. Ik heb zojuist dit punt van mijn leven bereikt, tijdens deze quarantaine.”

De actrice ‘Black Lightning’ zegt dat niets anders haar meer kan bevredigen dan haar leven te wijden aan Gods werk. Ze wilde ‘een wakker leven leiden’.

Bovendien voegde ze eraan toe dat de entertainmentindustrie tegenwoordig de ‘geest’ mist. En vanaf nu maakt ze films met een boodschap.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen