Homechurch Explosion Day zendt tientallen huiskerkleiders uit; veel animo in Nederland

Afgelopen zaterdag vond de Homechurch Explosion day plaats in Amsterdam, een initiatief van de Homechurch Initiative in samenwerking met Heart to Heart Church. Het doel van het evenement was om leiders van huiskerken en mensen die een huiskerk willen starten samen te brengen voor een dag vol onderwijs en activatie. Op de dag werden enkele tientallen huiskerkleiders uitgezonden en bekrachtigd. 

The Homechurch Initiative

The Homechurch Initiative is opgericht door Arnt Vollmar, die de dag leidde. Hij vertelt: “Wanneer ik evangeliseer en mensen naar een gemeente doorverwijs, stuur ik ze het liefst naar huiskerken omdat ik weet dat ze daar gezien en geactiveerd worden”.

“Ik weet dat mensen in huiskerken gezien worden”

Onderwijs en activatie

De dag begint met aanbidding en een woord van Marc Joshua de l’Isle, oprichter van de gemeente Heart to Heart met huiskerken in Utrecht, Amsterdam en Almere. In de middag is er onderwijs over hoe je zelf een huiskerk kunt opzetten en een stukje activatie. Zo worden de aanwezigen geactiveerd om te profeteren en te bidden voor genezing en worden er mensen gedoopt in de Heilige Geest die tongentaal ontvangen. Mensen worden uitgedaagd om hier zelf meer in uit te stappen, wanneer je al een huiskerk leidt of deze wilt opstarten. De Heilige Geest werkt krachtig, zo wordt er een man genezen van chronische rugpijn.

“God is iets groots van plan met de apostolische/profetische huiskerk beweging in deze laatste dagen”

Marc-Joshua de L’Isle van Heart to Heart deelt over de dag op Facebook: “HomeChurch Explosion Day’ in Amsterdam was geweldig! Een vol huis! Vol met mensen en vol van Gods heerlijkheid! Velen werden geactiveerd en uitgerust om een ​​thuiskerk te pionieren!

‘The Homechurch Initiative’ werkte samen met ‘Heart to heart’ voor dit unieke evenement. Geweldige tijd om contact te maken met mensen uit heel Nederland. De Heilige Geest bewoog op een geweldige manier in ons midden!

God is iets groots van plan met een apostolische / profetische thuiskerkbeweging in deze laatste dagen. De bruid voorbereiden op onze Bruidegom-Koning Jezus! Huizen die de Aanwezigheid van Jezus herbergen en hun steden transformeren door de Aanwezigheid naar de markt, scholen, bedrijven en buurten te brengen!”

Oproep

Aan het einde van de dag wordt er een oproep gedaan aan de mensen die een huiskerk willen starten, waarop gelijk vele handen omhoog gaan en tientallen mensen naar voren gaan. Er wordt voor hen gebeden en ze worden gezegend en bekrachtigd in hun reis van het starten van een eigen huisgemeente.

Op de website https://www.thehomechurchinitiative.nl/ vind je meer informatie over The Homechurch Initiative en vind je ook een overzicht van huiskerken bij jou in de buurt. Het volledige bericht van Marc-Joshua lees je hier: https://www.facebook.com/marcjoshuamedia/posts/10159508370817268

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen