Honderden kerken wereldwijd voegen zich bij Tim Tebow’s ‘Night To Shine 2021′

Honderden kerken over de hele wereld namen dit jaar deel aan het Tim Tebow Foundation ‘Night to Shine’-bal voor mensen met een beperking, zo meldt GODTV. Tim Tebow is vooral bekend van zijn carrière in American Football, maar wellicht nog meer door zijn rotsvaste geloof in Christus, dat hij nooit onder stoelen of banken heeft geschoven.

Night to shine

Sinds 2014 organiseert de Tim Tebow Foundation de ‘Night to Shine’, een jaarlijks terugkerend evenement waar mensen met een beperking in het zonnetje worden gezet. Het biedt hen een onvergetelijke avond en benadrukt tegelijkertijd Gods liefde voor hen. Hoewel ze wisten dat het evenement er dit jaar anders uit zou zien vanwege de pandemie, was annuleren geen optie. “COVID kan veel dingen annuleren, maar niet het vieren van de waarde van mensen”, tweette Tim.

“COVID kan veel dingen annuleren, maar niet het vieren van de waarde van mensen”

Wereldwijd gevierd

Op 14 februari organiseerden honderden kerken in de VS en in meer dan dertig landen de evenementen van Night to Shine, terwijl ze het virtuele evenement volgden gehost door Tim en zijn vrouw Demi. Het evenement vond plaats in verschillende landen, waaronder Israël, Oekraïne, Zimbabwe en Kazachstan.

Het stelde kijkers o.a. in staat virtueel over de rode loper te lopen terwijl massa’s mensen hen omringden en juichten en bevatte bemoedigende berichten van christelijke beroemdheden. Het evenement benadrukte vooral de verbazingwekkende liefde van God voor iedereen. Aan het einde van het evenement deelde Tim de liefde van Jezus via Johannes 3:16 met elke koning en koningin van het bal. “Jij bent de koning. Jij bent de koningin. Je bent een meesterwerk. We houden zoveel van je”, zei Tebow in de video.

Bekijk hier een compilatie van het internationale evenement:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen