Hondje van Samantha blijft op wonderlijke wijze in leven na gebed

Dat God niet alleen geïnteresseerd is in hele grote dingen, maar ook in alledaagse zaken – zoals het leven van een huisdier – bewijst het verhaal van Samantha Laarhoven. Op Facebook vertelt ze hoe haar hondje op wonderlijke wijze in leven is gebleven na gebed.

Ze vertelt: “Midden in de nacht werden Herald en ik opgeschrikt door het huilen van ons hondje Gucci. Onze chihuahua van twaalf jaar woont al sinds hij pup was bij ons. Door zijn gehuil, werden we opgeschrikt uit onze slaap. Ik sprong uit mijn bed en rende naar de lichtknop om te zien wat er aan de hand was.”

Hondje
“Stijf van de adrenaline zagen we ons hondje gillend op zijn zij liggen met zijn ogen half open. Hij bleef liggend op zijn zij en hij reageerde nergens op. We wisten allebei meteen: dit is niet goed. Ik legde mijn hand op Gucci en ook daar reageerde hij niet op, en ik riep het uit naar God.”

“Ik legde mijn hand op Gucci en ook daar reageerde hij niet op, en ik riep het uit naar God.”

“Ik wist niet wat ik moest zeggen ik stond stijf van de schrik. Ik legde mijn hand op zijn lichaampje en riep met alles wat in mij was: ‘God help dit hondje, God help alstublieft dit hondje.’ Toen haalde ik mijn hand van hem af en hij stopte met gillen hij bleef doodstil liggen. We keken naar hem en zijn ogen waren dicht en hij bewoog niet meer. Ik zag zijn borstkas heel zwak omlaag gaan en toen liet hij al zijn plas lopen.”

Laatste ademzucht
“We keken ernaar en ik dacht dit was zijn laatste ademzucht. Een paar seconden later bewoog plots zijn hoofd en zijn ogen gingen open en hij stond op en liep zo weg. Die nacht sprak God dat het kwam omdat ik Hem aanriep en in geloof mijn handen op hem legde en Hij Zijn grootheid wilde laten zien.”

“Hij wilde me laten weten dat het niet uitmaakt hoe mooi je bidt of hoe correct je bent in je woorden in je gebed, maar dat Hij ernaar verlangt dat je altijd in elke situatie als eerste naar Hem rent, roept of het uitschreeuwt. Wij hebben Zijn opstandingskracht vannacht ervaren en ik ben er nog steeds heel stil van.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen