I AM Revival Bootcamp met als thema: Innerlijke genezing!

Deze bootcamp staat in het teken van innerlijke genezing. God heeft ons geschapen als volmaakte mensen, dat wil zeggen dat alles wat niet volmaakt is in ons leven ons heeft beschadigd. Dit klinkt heel heftig, maar is de realiteit van een gebroken wereld waarin onvolmaakte mensen elkaar tekort doen. Die beschadigingen die we oplopen, worden vaak littekens en triggers die maken dat we op veel plekken vastlopen, moeilijk vinden om duurzame relaties te ontwikkelen of ons soms geen raad weten met ons gevoel.

In welke mate die beschadigingen ook in je leven hebben plaatsgehad, God wil daarin komen met troost, heling en daardoor genezing.  Ook daarvoor is Jezus gekomen, om te helen de gebrokene van hart. In dit weekend zal op dit werk van God de focus liggen.

Waar en Wanneer?

Locatie is in Nijkerk. We beginnen op vrijdag 11 maart vanaf 14.00 en tot zaterdagavond 12 maart ca. 21.00 gaan we ons onderdompelen in een krachtige stroom van Gods aanwezigheid. Het event is overigens gratis.

Wie spreken en bedienen er?

Het Revival Bootcamp staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met de team van IAM jullie bedienen. Albert en Michelle dragen een bediening die een krachtige balans brengt tussen waarheid en genade, liefde en kracht, passie en overgave. Deze bediening kenmerkt zich door radicale echtheid, creativiteit, vrijheid en vreugde binnen de veiligheid van een cultuur van vaderschap en eer. De getuigenissen van deze weekenden, de afgelopen jaren, zijn ongelofelijk krachtig.

Informatie en aanmelden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen