‘Identiek aan engelmanifestatie in 2017 in Nijkerk’ – Amerikanen getuigen van van engelen in de dienst

Tijdens een dienst in Orlando, geleid door Daniel Kolenda, klinkt er een geluid dat wordt aangeduid als ‘het gezang van engelen’. Een van de aanwezigen was prediker en muzikant Eric Gilmour en hij schrijft op zijn Youtube-kantaal dat het ‘identiek is aan het geluid van engelen in 2017 in Nederland’, toen Ben Fitzgerald in Nijkerk was.

Gilmour schrijft: “Let erop dat hier geen enkel muziekinstrument speelt. Dit is het gezang van engelen. Er is een aanhoudende perfecte toonhoogte gemengd met het publiek. Opgegroeid in de uitstorting in Pensacola, bekend als The Brownsville Revival, komt dit hemelse samenzijn me bekend voor.

Het is geen gewoon geluid dat je kan maken zonder instrumenten. Het is identiek aan toen de engelen werden gehoord in de dienst met Ben Fitzgerald. Zoek die video op YouTube.” Dit betrof een event in 2017, The Presence Conference, dat werd gehouden in Nijkerk en gehost werd door Mattheus van der Steen.

Onder de post van Eric Gilmour klinkt ook kritiek op de claim dat het engelen zijn. Mensen beweren dat het geluid andere oorzaken kan hebben. Hierop zegt Gilmour: “Ik kan me vergissen. Het is belangrijk dat we zo teder voor elkaar zijn dat we de dingen net even anders kunnen zien en niet van anderen eisen dat ze de dingen precies zo zien als wij. Zo is liefde. Zo is zachtheid en zo is nederigheid. Ik heb het gevoel dat het engelachtig is. Als je dat niet zo ziet, verandert er niets aan hoe ik je waardeer en ik ben je dankbaar voor het bekijken van de video’s.”

Bekijk hier het fragment:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen