Indrukwekkend: Melissa en Randy wassen de voeten van ‘gevangen’ barmeisjes tijdens hun bruiloft

De bruiloft van Melissa en Randy Howard is er één met een glimp uit de hemel. Het koppel werkt in de Fillipijnen om daar vrouwen uit de slavernij te halen. Deze geredde vrouwen waren uitgenodigd op de bruiloft, maar ze besloten ook vrouwen uit te nodigen die nog vastzaten in mensenhandel. Hen besloten ze de voeten te wassen. Dat zorgde voor een moment vol met tranen.

Melissa en Randy Howard zijn allebei hartstochtelijke minnaars van Jezus. Dat is de reden dat ze God zelfs op hun speciale dag toestonden om Zijn ding te doen. En inderdaad, God deed het meest buitengewone!

“Nou, als ik iets zou kunnen doen op mijn bruiloft, dan wil ik graag de meisjes daar hebben die ik heb helpen redden”, zei ze eerder tegen Randy. Dit was Melissa’s droomhuwelijk.

Aanbidding
Op een dag tijdens een moment van aanbidding hoorde Melissa God. En Hij vertelde haar dat als ze gaat trouwen in de Filippijnen, dat ze meisjes moet uitnodigen die nog in de bars werken – meisjes die daar vastzitten. En laat deze onbereikte meisjes haar geredde meisjes ontmoeten om hun reis van genezing te beginnen.

Dus tijdens de huwelijksvoorbereiding van Melissa en Randy gingen ze naar bars en nodigden ze willekeurige meisjes uit.

Oude verlaten Kerk
Ook besloot het paar hun bruiloft te houden in een oude verlaten kerk zonder dak. Randy zegt dat het Gods idee was.

Dus op hun trouwdag kwam Melissa’s droomhuwelijk uit. De barmeisjes, die vreemden waren, kwamen. Als onderdeel van het programma wasten de bruid en bruidegom de voeten van deze barmeisjes alsof ze ze al heel lang kenden. En de hele kamer was gevuld met tranen. De liefde van God verteerde de hele plaats!

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen

Familie Toet traint Nederlandse christenen in Braziliaanse sloppenwijken: “Sommigen zien voor het eerst een wonder gebeuren”

Evangelisten Johan en Brenda Toet verblijven sinds 2016 een deel van hun leven in Brazilië. Terwijl ze zelf veel gezinnen helpen en...

Hoe een Utrechtse straatevangelist Elda uit een gitzwarte periode hielp komen

Elda Celaj maakte in april 2019 iets verschrikkelijks mee: haar vriend stapte uit het leven. Het was een harde klap voor haar...

Openluchtdienst in Nunspeet vanuit de hele regio bezocht

In Nunspeet verzamelden zich zondagavond meer dan tweehonderd mensen voor een grote openluchtdienst onder leiding van Hans Maat. Met behulp van vuurkorven...