Instagram verwijdert getuigenis van Sean Feucht over mensen die worden vrijgezet van verslaving

“Blijkbaar druist het bevrijden van mensen van zelfmoord in tegen Instagrams gemeenschapsrichtlijnen voor zelfmoord. Logisch”, aldus Sean Feucht op Twitter.

Het desbetreffende bericht deelde hij een aantal dagen geleden. In de Instagrampost was een foto te zien van voorwerpen die op het podium werden gegooid met het bijschrift: “ZELFMOORDPILLEN, MARIJUANA, DRUGS, DOPE, TELEFOONS GEVULD MET PORNO, SIGARETTEN, MESSEN DIE WORDEN GEBRUIKT OM TE SNIJDEN. Deze items worden elke avond op het altaar gegooid tijdens #LetUsWorship-evenementen. Dit is nu ons nieuwe normaal! God zet een generatie vrij! VERSLAVINGEN WORDEN AFGEBROKEN DOOR ZIJN LIEFDE!”

“De weerstand tegen de kracht, waarheid en vrijheid van het evangelie in onze wereld is verbazingwekkend. echter, de poorten van de hel zullen niet zegevieren.”

Vlak daarna kreeg hij een melding dat deze afbeelding indruist tegen de gemeenschapsrichtlijnen van Instagram. Sean laat zich echter niet uit het veld slaan en concludeert: “Getuigenissen van mensen die verlost zijn van zelfmoord, drugs en snijden worden nu verwijderd door Big Tech. De weerstand tegen de kracht, waarheid en vrijheid van het Evangelie in onze wereld is verbazingwekkend! Echter, zelfs de poorten van de hel zullen niet zegevieren. Het Evangelie is niet te stoppen en vormt de grootste bedreiging voor degenen die het heft in handen hebben.”

Bekijk hier het Twitter bericht:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen