Jan Bos organiseert bootcamp tegen slavernij

Geen omstandigheden weerhouden Freedom Fighter Jan Bos er van om zich in te zetten voor de strijd tegen slavernij. Hij organiseerde met zijn bootcamp-club een online bootcamp en veiling voor IJM!

Jan: “Op de avond voor Koningsdag zijn we als bootcampers van Bootcamp-Bos deels in het oranje gekleed gegaan en hebben we online gesport. Tijdens de cooling-down hebben we een kleine veiling gehouden met diverse spel-en sportartikelen zoals bokskussens, hoepels, elastieken, rugtassen, kettle-bells en nog veel meer.”

“Eén bootcamper meldde tussendoor dat hij een mega bos rozen over had omdat zijn date niet doorging. Deze bos bracht spontaan €25,- op. De totale opbrengst van zowel de veiling als de sportavond is naar stichting IJM gegaan. Ook hebben velen gedoneerd of (vooraf) biedingen gedaan. Al met al hebben we maar liefst € 471,- opgehaald en dat bedrag loopt mogelijk nog ietsje op. Iedereen ontzettend bedankt en een volgende keer hopen we dit weer fysiek te kunnen doen met elkaar voor IJM.”

Wil je bijdragen aan deze actie? Ga naar https://mijnfreedomactie.nl/bootcamp-bos-online-mini-quiz… Wij zijn enorm blij met mensen zoals Jan die zich inzetten voor de missie. Wil jij ook een toffe actie doen voor IJM? Start je challenge dan nu op www.mijnfreedomactie.nl!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen