Jessie werd bevrijd van angststoornissen, raakte door een droom overtuigd van hemel en hel

Jessie Driever leefde als tiener veel op straat, gebruikte drugs en kwam met de politie in aanraking. Tegelijkertijd werd ze in de ban gehouden van paniek- en angststoornissen. Totdat ze een droom kreeg. “Ik kreeg een diep besef dat ik een keuze moest maken. Ik wist: er is leven na de dood.” In dit artikel vertelt ze over haar bekering en hoe God haar vrijzette.

Ze vertelt over haar leven. “Ik ben opgegroeid in de kerk en ik ging daar graag met mijn ouders heen. Ik had vriendjes en vriendinnetjes en vond het een fijne plek. Rond mijn elfde jaar veranderde mijn leven echter. Ik kwam in contact met verkeerde vrienden en hield me bezig met roken, drugs en alcohol. Ook kwam ik met de politie in aanraking. Ik leverde mijn ouders veel zorgen op.” Uiteindelijk heeft ze afstand genomen van deze vrienden.

“Toch had ik nog veel last van angst- en paniekaanvallen. In het verleden is er iets heftigs gebeurd, waarbij dit ontstond. Daardoor ging ik situaties vermijden en contact met mensen ontlopen. Zo beheerste de stoornis mijn leven. Ik zag de zin van het leven niet meer in.”

“Ook zat ik in een periode dat ik niet meer in God geloofde. Ik had niet het gevoel dat Hij er was. Ik maakte me ook geen zorgen over mijn leven na de dood.”

“Mijn moeder is toen hulp gaan zoeken bij de psycholoog en de behandeling heeft me meer controle gegeven over de aanvallen, die er nog steeds waren. Ook zat ik in een periode dat ik niet meer in God geloofde. Ik had niet het gevoel dat Hij er was. Ik maakte me ook geen zorgen over mijn leven na de dood.”

Droom
Totdat ze in een nacht een droom kreeg. “In mijn droom merkte ik heel duidelijk dat het God was. Ik wist dat ik een keuze moest gaan maken, omdat God er echt is. Er is leven na de dood.”

“In de droom ben ik in de hemel geweest en het heeft me laten voelen dat er een hemel en een hel is. Ik wíst dat ik een keuze moest maken. Ik weet dat God op verschillende manieren kan overtuigen, maar bij mij was het een droom. Vlak na die droom heb ik mijn leven aan Jezus gegeven en anderhalve week later ben ik gedoopt.”

Gelukkig
“Ik voel me nu zó gelukkig! Mijn denkwereld is zo helder, er is een God die er voor me is en die me helpt. Direct na mijn bekering zijn mijn angst en paniek ook weggegaan. Ik kan weer normaal functioneren in het dagelijkse leven. Ik had in de droom gezien dat het zou gebeuren.”

“Ik wil met iedereen delen hoe mooi dit is. Ik wil je ook aanmoedigen: vraag God om hulp, bid tot Hem, want Hij is echt!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen