Jezus geneest Ina van rugpijn en armlengteverschil: “Het is Jezus’ verlangen ieder te genezen die naar Hem toekomt”

Een maand geleden gaf de Heilige Geest, tijdens de dienst in Rehoboth gemeente Tiel, Robert van Loenen een beeld van een pin die in iemands rug zat. Ina gaf aan dat dit voor haar was. Na de dienst baden pastor Mario van Keulen en Robert samen voor genezing. Na verschillende keren bidden genas Jezus elke pijn in de rug van Ina.

Nu, een maand later, is Ina nog steeds volledig pijnvrij. Een week geleden, tijdens de Pinksterdienst, gebeurde er weer een wonder bij Ina. Robert: “Tijdens de Pinksterdienst kwam Ina naar mij toe. Ze vertelde dat ze een getuigenis van Martin Koornstra gezien had waarin een jongen werd genezen met een kromming in zijn rug en van wie de handen ongelijk waren.

Ina vertelde dat dit bij haar ook zo was. Door scoliose had zij een armlengteverschil. Haar ene arm was namelijk 5 centimeter korter dan haar andere arm. Er was lengteverschil van 5 cm tussen de toppen van linker- en rechterhand.”

Getuigenis
“Na het horen van het getuigenis van de jongen, raakte Ina vol verwachting dat Jezus dit ook voor haar wilde doen. Ik vertelde Ina dat ‘getuigenis’ in Hebreeuws ‘Doe het opnieuw’ betekent en dat Jezus dit wonder zeker ook voor haar wilde doen. Mario en ik baden voor Ina en ook nu genas Jezus haar.

We zagen hoe de toppen van haar vingers van de linkerarm naar de toppen van de vingers van haar rechterarm schoven, totdat, in de Naam van Yeshua/Jezus de toppen van de vingers van beide handen gelijk op elkaar stonden.

Het verschil in de armen verdween en haar armen werden gelijk! Ina had zelf het gevoel dat haar rechterschouder naar voren kwam waardoor het verschil in armlengte verdween. Ook stond Ina na afloop van het gebed veel rechter. Dank U, Jezus.”

Jezus is onze Geneesheer, het is Zijn verlangen en karakter om een ieder te genezen die naar Hem toe komt. Zie hieronder Ina’s post op Facebook over haar genezing:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen