Jezus Leeft verontwaardigd over ophef Staphorst: “Laat deze mensen met rust”

Jezus Leeft-leider Florens van der Spek heeft in een live-video in duidelijke bewoordingen afstand genomen van de commotie die er ontstaan is over de volle kerk in Staphorst. “Deze mensen werken hard, zetten zich in voor hun gezinnen, laat Den Haag haar eigen problemen oplossen.” Hij noemt het ook een schande dat CU en CDA zich hebben afgezet tegen het beleid van de kerk in Staphorst.

Florens reageert aan de hand van Handelingen 4, waarin in vers 19 staat: ‘Maar Petrus en Johannes, antwoordende, zeiden tot hen: Oordeelt gij, of het recht is voor God, ulieden meer te horen dan God.’ Hij benadrukt dat het het allerbelangrijkste is om God te gehoorzamen.

Oorzaak
“Dat doen de mensen in Staphorst. Hoewel ze de regels van de overheid niet overtreden, beseffen ze daar dat de oorzaak van het probleem van alles is dat we ongehoorzaam zijn geweest aan God.”

“De problemen in de wereld van virussen, ziekte, pijn en ellende, komen door ongehoorzaamheid aan God.”

“De problemen in de wereld van virussen, ziekte, pijn en ellende, komen door ongehoorzaamheid aan God. Daar ontstaat alles, we luisteren niet naar Hem.”

“Wie van de regeringsleiders zegt dat we op onze knieën moeten omdat we God nodig hebben? Je kan dan wel CU heten, maar dat heb ik van hen nog niet gehoord. Ze hebben kritiek op de mensen in Staphorst. Dat is een grote schande!”

Vervolging
Van der Spek vervolgt. “Je merkt in deze tijd een toename van vervolging. Dat merken wij ook. We hielden grote openluchtdiensten bij ons op het erf. Terwijl we ons aan alle regels hielden, zagen we hoe de mensen echt tegen ons waren. Terwijl het zo gezond is om buiten te zijn en samen te zingen!”

“Dan komen de mensen uit het zondige Den Haag, met zoveel abortus, criminaliteit en zonde, zich met hen bemoeien?”

De vrijheden in onze samenleving zijn gefundeerd op de Bijbel, zegt Florens. “Dat zijn grondwettelijke rechten, elke partij moet daar van afblijven. De overheid gaat z’n boekje te buiten als ze verbieden om samen te komen rondom het Woord van God.”

Hij besluit: “De mensen in Staphorst werken hard, ze leven oprecht volgens Gods geboden. Dan komen de mensen uit het zondige Den Haag, met zoveel abortus, criminaliteit en zonde, zich met hen bemoeien?”

In Staphorst is men gelukkig bezig met de JUISTE gehoorzaamheid! #staphorst #coronavirus #Jezusredt #Jezusleeft #Jezusgeefthoop #vrijheid #gehoorzaamheid

Posted by Jezus Leeft on Sunday, October 4, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen