Jij bent uniek, blijf trouw aan wie je bent!

“Jij bent ONVERGELIJKBAAR! Niemand heeft exact dezelfde roeping, gaven en bestemming als jij. Je bent gemaakt om een ​​unieke uitdrukking van je Schepper te zijn met een opdracht zoals niemand anders heeft. Jouw kinderen hebben maar één JIJ om ze te vormen. De sfeer van invloed waar je geroepen bent, heeft maar één JIJ om mee te communiceren. Jouw vingerafdrukken zijn, net als je DNA en je stem, zo specifiek dat niets in het universum jou kan repliceren.” Dit schrijft de Amerikaanse spreker en auteur Lance Wallnau op zijn Facebook pagina.

“De ENIGE vijand waarmee je moet worstelen is ‘competitiegerichtheid’ – het ultieme gereedschap in de werkplaats van de vijand. Met dit wapen worden we voortdurend onder druk gezet om ons te distantiëren van onze eigen speciale uitdrukking en wie we werkelijk zijn te veranderen, in te perken of het zwijgen op te leggen.”

Helder licht
“WEERSTA competitiegerichtheid alsof je DE DUIVEL zou weerstaan! Want competitiegerichtheid is bedoeld om tot de conclusie te komen dat jij minder bent dan een ander. Let wel, de ‘ander’ met wie je jezelf vergelijkt, schijnt alleen maar zo’n helder licht, omdat die persoon weigert iemand anders te zijn dan wie hij is.

Wees een vrijgevochten persoonlijkheid en je maakt het mogelijk voor mij om te zeggen: “Ik geloof in jou!” Het origineel is altijd waardevoller dan de kopie. Blijf trouw aan WIE JIJ BENT, want uiteindelijk zal de unieke factor die God jou heeft gegeven naar voren komen en schitteren. Leef voluit in je eigen expressie, of ga ten onder als een kopie.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen