Johan den Hartogh bidt vanuit Nieuwspoort in tranen voor ongeboren leven

Voorbidder Johan den Hartogh bad afgelopen vrijdagavond tijdens de gebedsavond van stichting Presence voor het ongeboren leven. In tranen riep hij uit naar God voor de bescherming van de duizenden levens die jaarlijks beeïndigd worden.

Aan de hand van Johannes 12 waar Jezus zegt dat Hij de opstanding en het leven is, bad Johan. “U bént het leven, Heer. Als we kijken in Uw ogen, dan hebben we een probleem in ons land. Er is zoveel abortus. Vandaag nog zag ik een filmpje van een arts die uitlegde wat ze doen bij het aborteren. Hij vertelde hoe een kindje in stukken wordt geknipt.”

Tranen
“Vanochtend heb ik hier al over gehuild, maar ik voel dat we onze tranen mogen zaaien.” Emotioneel roept hij naar boven. “Heer, U hebt hier een probleem mee, en daarmee hebben wij dit probleem ook. Uw tranen gaan elke dag over die honderd leventjes. De vrouwen die blijven zeggen ‘Ik ben baas in eigen buik’ willen we zegenen. We willen hen zegenen dat ze werkelijk een goede baas zijn in hun eigen buik.”

“Uw tranen gaan elke dag over die honderd leventjes. De vrouwen die blijven zeggen ‘Ik ben baas in eigen buik’ willen we zegenen. We willen hen zegenen dat ze een goede baas zijn in hun eigen buik.”

“Heer, U bent de opstanding en het leven en we bidden voor de beëindiging van abortus in ons land. Het mag niet op de agenda komen, maar steeds staat het weer op de agenda. We blijven erover bidden en spreken totdat het stopt, in Jezus’ naam!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen