Jongen reageert verbluft op genezing: ”Hey, dit is raar, hey dit is heel raar.”

Evangelist Samuël Boujadi ging deze week met Jaap en Martijn de straat op in Harderwijk om te evangeliseren en maakte hier een vlog van. Ze hadden een paar bijzondere ontmoetingen, waarbij de liefde van God duidelijk zichtbaar werd in de vorm van genezingen. Iets wat de ontvangers van het gebed duidelijk niet hadden verwacht, de verbazing over wat er gebeurde was groot.

In de video is te zien hoe hij samen met Martijn over twee jongens genezing uitspreekt en hoe een derde jongen de warmte van Gods Geest ervaart.

Genezing vindt plaats
Een van de jongens had last van pijn in zijn knieën en tot zijn grote verbazing was alle pijn weg, nadat Jaap en Martijn genezing hadden uitgesproken over zijn knieën. Vervolgens baden ze voor een van de andere jongens die erbij stond die last had van zijn nek. Na het bidden bewoog hij zijn nek en was alle pijn weg. Compleet verbaasd over wat er gebeurde, zegt hij: ‘Hé, dit is heel raar. Dit is heel raar, man!’ Tegen het einde van het filmpje is te zien hoe Samuel een derde jongen zegent met de vrede en de warmte van God, iets wat ook voor deze jongen merkbaar wordt.

Gods liefde heeft zich kenbaar gemaakt in deze paar mooie getuigenissen en het laat maar weer zien dat Jezus dezelfde is gisteren, vandaag en morgen.

Kapper
Het was voor Samuël de tweede keer dat hij een evangelisatie-actie deed in Harderwijk. In de vorige video, waarin hij met Elmer de straat op ging, is te zien dat een kapper geneest van de rugpijn waar hij acht jaar last van had. Deze keer is Samuël op stap met twee andere mannen, Jaap en Martijn, waarbij het voor Jaap al weer drie of vier jaar is geleden dat hij de straat op is gegaan om te evangeliseren.

Mocht je enthousiast zijn geworden en ook een keer de straat op willen om Gods liefde uit te delen aan de mensen? Dan ben je, zo is te horen aan het einde van het filmpje, van harte uitgenodigd om een volgende keer mee te gaan.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen