Joodse miljardair roept wanhopig tot God en vindt Yeshua


Een Joodse miljardair die dacht dat geld, roem en macht hem gelukkig konden maken, ontmoette Yeshua op een avond terwijl hij wanhopig naar Hem riep.

Joodse wortels
Steve Olin groeide op in een joods gezin. Daarom ging hij altijd naar de synagoge en was hij altijd met zijn gezin aanwezig bij Joodse vieringen. Als jonge jongen was het spelen in Major League Baseball zijn droom. De tiener bereikte bijna zijn doel, maar zijn vader hield hem tegen omdat hij wilde dat hij eerst zou afstuderen. Wat nog droeviger was, was dat hij jaren later het honkbal moest opgeven omdat hij zijn arm blesseerde tijdens het spelen tijdens zijn studententijd.


Miljardair worden
Later besloot Steve om de zakenwereld in te gaan, waar hij heel snel opklom. Elke positie die hij innam, zorgde ervoor dat hij de top van de zakenwereld verder bereikte. Op 31-jarige leeftijd startte Steve zijn eigen elektronicabedrijf. En binnen acht jaar behaalde hij twee miljard dollar aan omzet. Het elektronicabedrijf dat Steve oprichtte, had een waarde van zes miljard dollar bereikt. Hij werd miljardair en had alles wat hij wilde in het leven, inclusief een geweldige vrouw en kind.

Ondanks al het succes dat Steve had bereikt, kreeg hij echter paniekaanvallen. En nu vraagt ​​hij zich af waarom, omdat hij alles had wat het leven te bieden had.

“Ik had Satans leugen dat geld, macht en roem je gelukkig zullen maken. Nou, dat is een leugen. Als je God niet in je leven hebt, als je alleen materiële dingen in je leven hebt’, zei de joodse miljardair.

Yeshua vinden
Naar een psychiater gaan kon hem niet eens helpen. De dokter gaf hem alleen slaappillen om het probleem tijdelijk te verdoven. Uiteindelijk raakte Steve verslaafd aan cocaïne, begon te feesten, vrouwen te versieren en overspel te plegen. Tot hij op een dag alles verloor en bijna dakloos werd.

Twee weken voordat hij dakloos werd, riep Steve wanhopig tot God. En ineens sprak God tot hem.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen