Jouw dosis positiviteit: “Geef het nooit op, je kunt het!”

Quasim Payne die we kennen van zijn boek ‘Jouw dosis positiviteit’, deelt op revive.nl een serie bemoedigingen. Vandaag roept hij jou op om nooit op te geven. 

Quasim deelt in onderstaande video: “Luister goed, je bent geen foutje. Ik weet dat je fouten hebt gemaakt in het leven. Ik weet dat je gebukt door het leven bent gegaan. Ik weet het. Maar je bent geen mislukking. Je moest geboren worden. God heeft daar speciaal voor gezorgd. Ook al hadden je ouders je niet gepland; het feit dat je leeft, maakt je overwinnaar. Je bent geboren als een overwinnaar.”

Hij vervolgt: “Jij bent bijzonder in de ogen van God. Alleen je moet dat nog echt beseffen, geloven en naleven! Leef als een overwinnaar. Leef als iemand die het zal maken. Leef als iemand die succesvol is in alles wat je doet en zegt. Wees een zegen voor anderen. En onthoud: je bent sterker dan je denkt. Dus maak af waarmee je bent begonnen!”

“En een ding wat heel belangrijk is: laat je verleden er je niet van weerhouden om van iemand te houden. Dit zie ik al té vaak wel gebeuren… Laat je verleden je er niet van weerhouden om weer van iemand te houden. Laat je verleden je er niet van weerhouden om verder te gaan dan waar je nu bent gekomen. Laat je verleden je niet tegenwerken om een hoopvolle toekomst te hebben in het leven. Onthoudt: elke overwinnaar heeft zijn littekens.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen