Jouw dosis positiviteit op Revive: “Het is geen makkelijke tijd, maar sta op!”

Influencer Quasim Payne, bekend om zijn rubriek ‘Jouw dosis positiviteit’, maakt een speciale serie voor revive.nl. Juist in deze depressieve tijden, moedigt hij aan om positief te blijven. “Je ben niet voor niets zo ver gekomen, vecht door!”

Quasim vertelt in de onderstaande video. “Luister goed, vergeet niet dat jij gewoon mens bent. Het is oké als je er even doorheen zit, maar blijf er niet in hangen. Velen van ons maken verschrikkelijke dingen mee en al helemaal in deze tijd met corona en van alles.

Ik wil je eerlijk zeggen: het is soms zwaar. Het is niet makkelijk, het is soms lastig, het is vreselijk. Maar luister: ga niet depressief in een hoekje blijven en met niemand praten.”

Sta weer op
Quasim vervolgt: “Je hebt mensen om je heen die om je geven, je hebt mensen om je heen die daar voor je willen zijn. Huil even flink, laat je emoties zien! En ga dan weer vooruit. Sta dan weer op! Je kan het!

Niet voor niets ben je zo ver gekomen in het leven en dan wil je nu al opgeven! Kom nou! Sta op, vecht door, je kan het! En met Gods hulp, dan weet je zeker dat je het kan!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen