Jouw kapper is geknipt voor een ontmoeting met Jezus

Elke keer als we naar de kapper gaan, legt hij je door middel van het knippen de handen op. Daarom is het extra belangrijk dat we de kapper ook de handen opleggen, zegt Marc Joshua de l’Isle uit Almere met een lach. Hij heeft erg veel bovennatuurlijke ontmoetingen gehad met kappers en deelt die in dit artikel.

Afgelopen week had Marc Joshua weer een ontmoeting met een kapper, die hij opschreef. “Mijn kapper is aangeraakt in zijn schouders nadat ik gebeden had voor hem. De haren op zijn arm gingen omhoog staan en hij voelde ‘electriciteit’ en warmte in zijn lichaam.”

“Sinds ik weer een intieme relatie met de Heilige Geest heb, zijn mijn handen altijd warm. Vroeger had ik altijd last van koude handen.” 

“Hij dacht dat ik olie in mijn handen had, omdat ze altijd warm voelen. Hij wilde mijn handen weer voelen en vroeg hoe dat kan. Hij dacht dat ik continu mijn handen over mijn benen wrijf, haha. Sinds ik weer een intieme relatie met de Heilige Geest heb, zijn mijn handen altijd warm. Vroeger had ik altijd last van koude handen.” 

Bijzondere ontmoeting
Een vriend van Marc Joshua, Piet, heeft dezelfde kapper. Ook hij had een bijzondere ontmoeting. “Hij heeft zijn getuigenis verteld hoe hij door een woord van kennis (gave van de Heilige Geest) uiteindelijk tot Jezus gekomen is. Hij vertelde ook dat hij met God kan praten. De kappersassistent was heel verbaasd! ‘Hoe kan je met God praten?’ Hij was aangeraakt. Hij had ook pijn in zijn rug. Piet ging voor zijn rug bidden.”

“Afgelopen woensdag had ik weer een afspraak bij de kapper en deze assistent wilde ook met Jezus kunnen praten. Ik legde zo goed mogelijk het goede nieuws uit. Hij wilde Jezus in zijn hart en hij ging met mij in gebed om Jezus aan te nemen als Heer en Verlosser.”

“Wat als je bij de kapper zit en in plaats van dat hij handen op je legt, jij de handen op de kapper legt?”

“Nadat ik mijn handen op hem legde voelde hij ook warmte in zijn lichaam komen en hij kon niet omschrijven wat er gebeurde. Hij was ontdaan.”

Handen opleggen
Marc Joshua vervolgt: “Wat als je bij de kapper zit en in plaats van dat hij handen op je legt, jij de handen op de kapper legt? De Heilige Geest wil namelijk altijd spreken. Ik heb zelfs wel eens meegemaakt dat ik langs mijn kapper liep – in een tijd dat ik heel veel tijd met de Heer doorbracht – en dat hij spontaan genas van rugpijn. Toen nam Hij Jezus aan. Dit was een andere kapper.”

Hij deelt nog een kapper-ervaring. “Ik was in Florida eens bij een kapper waar we woorden voor kregen. Hij had vaak rugpijn en we mochten voor hem bidden.”

“Het is belangrijk om te beseffen dat als we buiten zijn, dat we daar dan zijn om ongelovigen te bereiken. We zijn allemaal geroepen voor de grote opdracht, om bij elke gelegenheid – ook bij de kapper – mensen over Jezus te vertellen.”

Tot slot vertelt Marc Joshua hoe hij eens een kapperszaak in Utrecht binnenliep en een woord kreeg voor de voet van een vrouw. Toen hij binnenliep, baden zes vrouwen allemaal het zondaarsgebed mee.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen