Justin Bieber in stadion tegen 20.000 mensen: ‘Ik ben religie beu, maar mijn hoop is Jezus’

Justin Bieber, Kari Jobe, Chance the Rapper, Tori Kelly, Jaden Smith, Cody Carnes, Pastor Judah Smith en Chandler Moore… Een interessante mix van namen, maar wat al deze artiesten gemeen hebben, is Jezus.

Deze artiesten en vrijwilligers uit heel Zuid-Californië kwamen op in de zomer samen voor de ‘Freedom Experience’. 20.000 vrijwilligers hadden hetzelfde doel om de stad Los Angeles lief te hebben en te helpen er een betere plek van te maken door middel van back-to-school-projecten, hulp aan daklozen, medische klinieken en serviceprojecten.

Vrijwilligers werden uitgenodigd om de dag af te sluiten met een avond van aanbidding en optredens van artiesten. Het meest bijzondere van dit alles is dat velen in de menigte voor de allereerste keer hun handen opstaken om Jezus te aanbidden. Justin Bieber sprak tot de menigte van 20.000, hij zei:

“Sommigen van jullie zijn misschien niet gewend aan zo’n atmosfeer, maar wat je nu voelt is de aanwezigheid van God. Hij heeft geen perfecte mensen nodig, Hij wil gewoon gemiddelde gewone gebroken mensen zoals wij gebruiken. Ik ben de religie beu. Ik ben de verdeeldheid beu. Ik wil gewoon weten hoe het eruit ziet om van mensen te houden, weet je? Ik wil de Jezus kennen die gaat naar waar de gebroken mensen zijn. Niemand heeft het voor elkaar, weet je? Maar we hebben wel een hoop en zijn naam is Jezus en hij heeft mijn leven veranderd.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen