Justin Bieber legt zijn ziel bloot in recent gelanceerd christelijk album ‘Freedom’

Het lijkt erop dat Justin Bieber na Kanye West de volgende mega-artiest is met een miljoenenbereik die zich steeds meer uitspreekt over het geloof. Hoewel Justin Bieber dit de afgelopen jaren al vaker publiekelijk heeft gedaan, bracht hij met Pasen voor het eerst een volledig christelijk album uit. Zijn korte aankondiging van het album op Instagram werd al door bijna 1,5 miljoen mensen leuk gevonden.

Het valt vooral op dat Justin op persoonlijk vlak niets lijkt achter te houden op dit album. Vooral in het nummer ‘We’re in this together’ komt dit naar voren. Zo vertelt hij over de fouten die hij heeft gemaakt, met name door de enorme roem die hij sinds jonge leeftijd heeft vergaard.

Wat misschien nog het meest bijzondere is aan het nummer, is dat hij een gebed uitspreekt voor iedereen die luistert:

“Ik bid voor iedereen die nu naar dit lied luistert.
Ik bid voor vrede. Ik bid voor vreugde. Ik bid voor vertrouwen. Ik bid voor geruststelling.
Ik dank U hartelijk voor de persoon die hier nu naar luistert.
Ik bid dat U hen wilt zegenen.
Zegen hun geest, zegen hun financiën, zegen hun familie, zegen hun zoons, zegen hun dochters, zegen hun moeders, zegen hun vaders, zegen hun grootouders.
God, ik bid gewoon om een ​​overweldigend gevoel van Uw aanwezigheid in hun huis op dit moment
Een overweldigend gevoel van Uw vrede die zegt: “Alles komt goed.”
In de naam van Jezus.”

“God, ik bid gewoon om een overweldigend gevoel van uw aanwezigheid in hun huis op dit moment. Een overweldigend gevoel van uw vrede die zegt: alles komt goed.”

Voor de zes tracks op Freedom werkte Justin samen met BEAM, Brandon Love, Pink Sweats, Tori Kelly en Lauren Walters. Chandler Moore werkte aan meerdere songs mee. Het album is o.a. te beluisteren op Spotify en YouTube.

Luister hier naar het nummer ‘We’re in this together’:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen