Justin Bieber zingt ‘Jireh’ bij Churchome met Chandler Moore

Onlangs verscheen een video op YouTube waarbij Justin Bieber samen met de aanbiddingsleider Chandler Moore aanbidding leidde bij Churchome.

De afgelopen tijd bezoekt Justin Bieber deze gemeente regelmatig nadat hij bij de Hillsong gemeente wegging. Het lijkt erop dat hij bij Churchome een van de aanbiddingsleiders is geworden.

In de video op YouTube begonnen Justin en Chandler de tijd van aanbidding met het lied ‘Jireh’ van Elevation Worship & Maverick City en zongen ze vervolgens het lied ‘How He loves’ van John Mark McMillan.

Where do I fit in’
Daarna zongen ze een nummer dat Justin Bieber zelf uitgebracht had: ‘Where do I fit in.’ De tekst daarvan gaat als volgt:

‘When I’m all alone, and fear is all I see. Sitting in the silence with these insecurities. It’s then You remind me You’re holding me tight. And You love me completely. You’re always by my side And You say to me it’ll be alright.’

Chandler zong dit deel van het nummer:

‘I know You’re not a God out there hiding on mountains. You come right where I am, lost my way, but You found me. Like the rain in the dark, on my ugliest days. You say that You’ll always love me just the same. And then You remind me that You’re holding me tight. You said the past is behind me and it will be alright.’

Kort daarna begon het aanbiddingsteam een tijd van spontane aanbidding.

Lees hier het Engelse artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen