Justin Bieber wil ‘een puur leven’, gericht om mensen tot Jezus te leiden

Justin Bieber staat al tien jaar bovenaan de hitlijsten met zijn popsongs, maar naarmate hij ouder wordt, is hij steeds meer bezig met het doel van zijn leven, meldt Christian Post. In een eerlijke Instagram-post zei de “Yummy” -zanger dat hij God vraagt om hem puur te houden.

“Mijn hele leven voelde ik in mijn hart dat ik moest entertainen. Ik had deze vaardigheden gekregen en die wilde ik laten zien. Het is mijn hartsverlangen, naarmate ik ouder word, om God te vragen om mijn hart te verfijnen. Om ervoor te zorgen dat mijn intentie puur blijft,” zei hij.

”Het is mijn bedoeling om mensen te inspireren, verheffen, bekrachtigen en leiden om de liefde van God te leren kennen en te zien.”

Hij onthulde ook dat hij mensen tot de liefde van God wil leiden. “Het is mijn bedoeling om mensen te inspireren, op te bouwen, te bekrachtigen en te leiden om de liefde van God te leren kennen en te zien. Om mensen te herinneren aan de vreugde en het wonder dat overal om ons heen is,” vervolgde hij. Zijn post viel samen met een krachtige uitvoering van zijn lied “Holy” bij de People’s Choice Awards.

“Holy” is een liefdeslied voor zijn vrouw Hailey, dochter van de evangelist en acteur Stephen Baldwin, en het is doorspekt met christelijke verwijzingen. In zijn People’s Choice Awards-optreden zong Bieber het lied tegen een achtergrond van verlichte kruisen.

Op Instagram moedigde de Canadees zijn fans aan zich niet te laten beheersen door angst. “Angst voor afwijzing kan ons afschrikken van ons volledige potentieel,” zei hij. “Maar God vragen om ons te gebruiken, zelfs als we bang zijn, neemt de druk van ons weg en herinnert ons eraan dat Hij de touwtjes in handen heeft.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen