Karlien ziet coronaklachten verdwijnen na gebed

In de onderstaande video is apostel Jarno van Dijk op bezoek bij Hans en Karlien, die een bijzondere getuigenis hebben. Zo benadrukt Jarno: “In deze donkere tijden waarin iedereen onder de indruk is van corona en dingen die er aan de hand zijn in de wereld, is het juist heel belangrijk dat we gaan zien wat God doet in deze tijd.”

“Het is juist heel belangrijk dat we gaan zien wat god doet in deze tijd”

Hans deelt dat ze beiden corona opliepen in de zomer en lang in quarantaine moesten met het gezin. Ze hadden vooral last van pijnen, zoals hoofdpijn en zelfs kaakpijn. Nadat het gezin al lang uit quarantaine was, bleven de klachten bij Karlien aanhouden. “Ik had last van de nasleep van terugkerende momenten van benauwdheid en ook mijn reuk was nog niet terug.”

In september voegde Karlien zich bij de Bijbelschool van ‘Kingdom Culture Ministries’. Toen het kwam op het onderwerp van genezing en Jarno voorging in gebed voor herstel van longen, sprak ze ook een gebed uit. “Heer, herstel mijn longen want ze hebben niet de inhoud die ze daarvoor hadden. Vanaf dat moment heb ik geen last meer gehad van benauwdheid en mijn reuk kwam ook weer terug.”

“Jezus staat altijd nog boven corona”

Verder benadrukt Karlien dat het niet nodig is om maanden of jarenlang klachten te accepteren. “Er is een andere hoop, genezing is er.” Jarno concludeert: “Jezus staat altijd nog boven corona. Elke naam moet buigen voor de naam van Jezus en corona heeft een naam, dus ook die naam moet buigen.”

Bekijk de video hier:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen