Kevin bezocht zijn terminale vader in Nederland en beide komen tot bekering

Voorganger en evangelist Bert Vlasman uit Katwijk deelde een bijzonder verhaal op zijn Facebook-pagina. Hij plaatste een video van een jongeman, Kevin Kuilboer, doe op dat moment gedoopt werd in de zee.

Bert vertelt: “Kevin kwam naar Nederland om zijn vader bij te staan, omdat die nog maar twee weken te leven had. Ik mocht er getuige van zijn dat Edwin, de vader van Kevin, zijn leven afgelopen maand aan de Heere Jezus gaf. Dit was een week voor zijn overlijden. Wat een feest was dat!”

“Vandaag was het weer feest, vandaag heeft Kevin zijn leven aan de Heere Jezus gegeven. Hij vertelde dat hij in de tijd dat hij bij ons logeerde, iets in ons zag wat echt was. Hij zag ons stralen en dat wilde hij ook.”

Heilige Geest
“Hij wilde natuurlijk de Heilige Geest, want die woont in ons en dat is wat hij zag. De Heilige Geest heeft hem geraakt. We hebben vele mooie gesprekken gehad over hoe je leven verandert nadat de Heilige Geest in je komt wonen, waardoor je een totaal ander leven krijgt.”

“Hij heeft er een maand over na kunnen denken en wist het vandaag zeker, hij wil ook zo’n leven met Jezus.”

“Hij heeft er een maand over na kunnen denken en wist het vandaag zeker, hij wil ook zo’n leven met Jezus. Wat zijn wij gezegend dat Vader God deze mensen allemaal op ons pad brengt en wij getuigen mogen zijn van Zijn grootheid. Alle eer aan onze Heere Jezus! Jesaja 60:22 Ik, Jahweh, doe dit alles haastig gebeuren als de tijd daar is.”

Posted by Bert Vlasman on Friday, August 14, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen