Kijk terug: Presence in de oude watertoren in Rotterdam

Afgelopen vrijdag was er weer een nieuwe livestream van Presence met prachtige liederen en mooie worship, deze keer van Sera van der Vijver, Jafeth Bekx (InSalvation), Benita Brouwer (GODCentre), Susan van den Berg (Bidden & Vasten), Sander Nijbroek en Rachel van Meeuwen (Break Free Worship).

De livestream opent met het lied ‘We exalt Thee’ waarop Wim Hoddenbagh een paar woorden spreekt: “Dat is waarvoor we hier samen zijn, dat we samen God groot maken, ‘We Exalt Thee’. Het is mooi dat we vanuit deze plek de Naam van God mogen verhogen.”

“Ik bid dat de nederlandse kerk gaat inzien dat we maar een ding nodig hebben en dat is gods tegenwoordigheid.”

Gebed

Er is gebed van Jan Pool en Mattheus van der Steen. Jan Pool bidt krachtig: “Ik ga bidden dat de Nederlandse kerk gaat inzien dat we maar één ding nodig hebben en dat is Gods tegenwoordigheid.” Mattheus bidt: “Moet je eens voorstellen dat we dit in Nederland gaan meemaken, een geluid van de kracht van de Heilige Geest. Wij geloven erin. Niet in de derde golf, alleen maar in de derde golf van opwekking, in de derde golf van zielen. Laten we ons met elkaar klaarmaken voor die geweldige oogst.”

Kijk hier de krachtige avond terug:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen