Kinderen in IJsselstein ontvangen de Heilige Geest, nadat voorgangers bij de kinderen besluiten te bedienen

Voorgangers Wenzel en Sharon Beukes van New Testament Church in IJsselstein bedienden afgelopen zondag in de kinderkerk en daar gebeurden bijzondere dingen, vertellen ze.

“In plaats van te prediken in de dienst voor volwassenen, besloten we de kinderen op zondag te bedienen. We spraken met hen op dezelfde manier als met de volwassenen, riepen ze op om hun hart voor Jezus Christus te openen en niet alleen naar de zondagse kinderdienst te komen om te spelen, maar om een ​​ontmoeting te hebben met hun Heiland, Jezus Christus.”

“We spraken over een persoonlijke relatie met God door zijn Heilige Geest tot glorie van Jezus Christus. En dat ze dezelfde kracht zullen ontvangen als een volwassene wanneer de Heilige Geest op hen komt.”

Persoonlijk kennen
Ze vertelden hen dat God wil dat ze Hem persoonlijk kennen, dat ze met God moeten wandelen en Hem moeten aanbidden. “God heeft een geweldig plan met hun leven en toen baden we voor hen en kwam de Heilige Geest binnen, de kinderen en volwassenen begonnen te huilen, onze dochter Salem kwam met tranen in haar ogen naar het gebed rennen. Sommige kinderen zaten op hun knieën te huilen.

De aanwezigheid en heerlijkheid van onze geliefde Jezus Christus kwam de kamer binnen en in hun hart.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen