Klein meisje deelt het evangelie online: “Ik wil je vertellen over God”

Een schattig klein meisje deelt het evangelie online, met details over Jezus als de Zoon van God die naar de aarde kwam en stierf aan het kruis om ons van onze zonden te redden; het schattigste en krachtigste dat je vandaag zult zien!

Het kleine meisje dat de harten van duizenden betoverde, zei: “Ik wil je over God vertellen.” Toen begon ze Jezus aan haar toehoorders voor te stellen en zei: “God is Jezus en Jezus is God. En Jezus kwam naar de aarde om voor onze zonden te sterven en Hij stond op uit het graf zodat we eeuwig leven kunnen hebben en voor altijd bij Hem in de hemel kunnen leven. Het is geweldig om over te praten, want God is degene die je van zonde zal bevrijden.”

“God is Jezus en Jezus is God. En Jezus kwam naar de aarde om voor onze zonden te sterven en Hij stond op uit het graf zodat we eeuwig leven kunnen hebben en voor altijd bij Hem in de hemel kunnen leven.”

Zonde
Vervolgens sprak ze over zonde. “Zonde is de slechte dingen die we doen, de slechte dingen die we denken en de slechte dingen die we zeggen – zoals liegen en niet eerlijk zijn.”

“Zonde is gewoon in ons hart, maar God neemt het en legt het op Zijn eigen Zoon terwijl Hij sterft aan het kruis. Hij nam onze zonden zodat we voor altijd bij Hem kunnen leven. En dat is geweldig!,” riep het kleine meisje uit.

Aan het eind herhaalt ze haar boodschap kort: “Het is verbazingwekkend dat God onze zonden opneemt en aan Jezus geeft en Jezus sterft aan het kruis en opstaat uit het graf. En we kunnen het eeuwige leven met Hem hebben!”

Bekijk hier de video:

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen

Familie Toet traint Nederlandse christenen in Braziliaanse sloppenwijken: “Sommigen zien voor het eerst een wonder gebeuren”

Evangelisten Johan en Brenda Toet verblijven sinds 2016 een deel van hun leven in Brazilië. Terwijl ze zelf veel gezinnen helpen en...

Hoe een Utrechtse straatevangelist Elda uit een gitzwarte periode hielp komen

Elda Celaj maakte in april 2019 iets verschrikkelijks mee: haar vriend stapte uit het leven. Het was een harde klap voor haar...

Openluchtdienst in Nunspeet vanuit de hele regio bezocht

In Nunspeet verzamelden zich zondagavond meer dan tweehonderd mensen voor een grote openluchtdienst onder leiding van Hans Maat. Met behulp van vuurkorven...