Klein meisje deelt het evangelie online: “Ik wil je vertellen over God”

Een schattig klein meisje deelt het evangelie online, met details over Jezus als de Zoon van God die naar de aarde kwam en stierf aan het kruis om ons van onze zonden te redden; het schattigste en krachtigste dat je vandaag zult zien!

Het kleine meisje dat de harten van duizenden betoverde, zei: “Ik wil je over God vertellen.” Toen begon ze Jezus aan haar toehoorders voor te stellen en zei: “God is Jezus en Jezus is God. En Jezus kwam naar de aarde om voor onze zonden te sterven en Hij stond op uit het graf zodat we eeuwig leven kunnen hebben en voor altijd bij Hem in de hemel kunnen leven. Het is geweldig om over te praten, want God is degene die je van zonde zal bevrijden.”

“God is Jezus en Jezus is God. En Jezus kwam naar de aarde om voor onze zonden te sterven en Hij stond op uit het graf zodat we eeuwig leven kunnen hebben en voor altijd bij Hem in de hemel kunnen leven.”

Zonde
Vervolgens sprak ze over zonde. “Zonde is de slechte dingen die we doen, de slechte dingen die we denken en de slechte dingen die we zeggen – zoals liegen en niet eerlijk zijn.”

“Zonde is gewoon in ons hart, maar God neemt het en legt het op Zijn eigen Zoon terwijl Hij sterft aan het kruis. Hij nam onze zonden zodat we voor altijd bij Hem kunnen leven. En dat is geweldig!,” riep het kleine meisje uit.

Aan het eind herhaalt ze haar boodschap kort: “Het is verbazingwekkend dat God onze zonden opneemt en aan Jezus geeft en Jezus sterft aan het kruis en opstaat uit het graf. En we kunnen het eeuwige leven met Hem hebben!”

Bekijk hier de video:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen