Geloof boven twijfel en onzekerheid

Laat je geloof staan boven je twijfel, is de boodschap van een jonge vrouw van Young Kings & Young Queens. Ze vertelt in de video hoe je dat doet. “Velen zeggen dat ze geloven in het Woord van God, maar wat is de definitie van geloof?”

“De Bijbel zegt dat geloof een zekerheid is van de dingen die men hoopt en het bewijs is van de dingen die men niet ziet. We kunnen de dingen van God niet altijd zien of voelen. Bij God is niet alles zichtbaar of tastbaar. Only Believe! We moeten geloven dat Hij de God is van wonderen en altijd zijn beloften zal houden die in het Woord staan.”

Beloften
“Als je twijfel boven je geloof staat, dan ga je zeggen: ‘Nee, God zal dat niet doen, nee Hij kan dat niet, of Hij wil dat niet doen. Het is teveel voor God.'”

“Ik wil zeggen: vertrouw op de God die zijn beloften gegeven heeft aan de mens. Vertrouw erop dat Hij het zal doen.”

“Ik wil zeggen: vertrouw op de God die zijn beloften gegeven heeft aan de mens. Vertrouw erop dat Hij het zal doen. Hij is bovennatuurlijk. Hij is boven ons denken en beseffen.”

Boven twijfel
“Laat het geloof boven je twijfel en onzekerheden staan. In de Bijbel zien we dat toen Petrus op het water liep, alles goed ging. Totdat hij twijfelde. Laten we geen twijfels hebben.”

“De Bijbel zegt: al is je geloof zo klein als een mosterdzaad, dan ben je in staat om bergen te verzetten. Wanneer wij bidden, laten we daadwerkelijk geloven. Hij zal het doen!”

Geloof boven twijfel!🙏🏽

Posted by Young Kings & Young Queens on Friday, June 26, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen