Laura kwam vrij van dwanggedachten toen ze Jezus op de eerste plek zette

Op het Youtube kanaal van de gemeente Jerehsalem deelt Laura haar getuigenis. Het leven van Laura leek goed te gaan, van de buitenkant leek alles compleet maar ze had veel last van kwellende gedachten en dwanghandelingen. Toen ze weer in contact kwam met een jeugdvriendin veranderde echter alles voor haar.

Toen haar jeugdvriendin tot bekering kwam ging Laura af en toe mee naar de kerk. Ze vond het allemaal maar een beetje raar, hoe blij ze waren en Jezus groot maakten. De vriend van haar vriendin kende ze ook goed en ze gingen regelmatig samen aan de borrel. Maar ook hij kwam tot geloof.

Laura: “En hij was zoals mij. Toen wist ik: dit is waar!” Hoewel ze deze waarheid had aangenomen gaat het mis wanneer Laura naar Bali op vakantie gaat en weer gaat feesten. Op het moment dat ze weer thuis is en verkeerde keuzes blijft maken, verandert er iets.

“Ik ben in een keer bevrijd van mijn rookverslaving. Er kwam zo’n vreugde in mijn hart, het was zo bijzonder.”

Laura: “Vanaf dat moment, toen ik weer zo aan de grond zat, bad ik echt oprecht. En toen begon ik te veranderen. Ik wist honderd procent zeker dat Jezus echt was, ik was zo zeker dat de Bijbel Gods woord was. Ik ben in een keer bevrijd van mijn rookverslaving. Er kwam zo’n vreugde in mijn hart, het was zo bijzonder.”

Gemeente

Ze vervolgt: “Maar ik was nog niet af van die donkere gedachtes. Wat er afspeelde in mijn gedachten was zo niet wie ik was in Jezus Christus. Toen heb ik ontdekt hoe belangrijk de gemeente is. Mensen hebben me opgevangen in huis, mensen zijn voor me gaan bidden en vasten. Ze hebben me geholpen als een familie om dichter bij Jezus te komen.”

“Ik heb ontdekt hoe belangrijk de gemeente is. Ze hebben me geholpen als een familie om dichter bij jezus te komen.”

“Toen het niet goed met me ging heb ik ervoor gekozen om Jezus op de eerste plek te zetten, om Hem te volgen. Als je Jezus gaat aanbidden ga je Hem groter maken en je problemen kleiner maken. Jezus zegt dat Hij het licht is en Hij heeft mij uit de duisternis getrokken en geplaatst in het licht. Hij heeft me bevrijd en Hij maakt echt alles nieuw in je leven, als je Hem dat toestaat.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen