Let Us Worship in California: “Overal geven mensen hun leven aan Jezus”

Het team van ‘Let Us Worship’ onder leiding van Sean Feucht lijkt een niet te stoppen middel van God om levens aan te raken, zo meldt CBN News. Op dit moment touren ze door het zuidelijke deel van California. Afgelopen weekend kwamen er weer honderden mensen bij elkaar om God te aanbidden. En ook dit weekend waren er veel getuigenissen van God die levens aanraakt en verandert.

Bekeringen
In een videoboodschap vertelt Feucht over wat hij ziet gebeuren in Fairmount Park, de plek waar ze hun aanbidding op zaterdag hadden. “God is Zijn Geest aan het uitstorten. Waar de vijand komt als een stortvloed, is Hij een standaard aan het neerzetten. Overal in het park geven mensen hun leven aan Jezus, nu op dit moment.”

Mensen vanuit verschillende achtergronden, leeftijden en rassen kwamen bij elkaar. Allemaal met een doel, om hun handen uit te strekken naar de hemel en Jezus te verhogen. De liefde van God overspoelde de harten van mensen, wat ertoe leidde dat velen hun lasten konden afleggen en verlossing vonden bij Jezus.

Het hele weekend
Bij de aanbidding op zaterdag bleef het echter niet. Op zondag waren Feucht met zijn team in Fresno City Mall. Ook daar werkte God krachtig door in levens van mensen. In een ander filmpje vertelt Feucht dat mensen naar voren kwamen rennen om allerlei dingen op het podium te gooien die hen gebonden hielden. Denk aan sigaretten, drugs en drank.

Feucht legt uit dat veel van deze mensen nooit een kerk binnen zouden stappen. En precies dat is de reden dat ze deze aanbiddingsmomenten buiten doen. Hij vertelt dat niets onmogelijk is met God, dat geen plek te donker is, God kan alles overal.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen